(Фото) По паузата заради карантинот ѝ Лила во ноќен живот

Откако разлабавија мерките и се отворја кафулињата и кафеаните и водителката Лила Филиповска конечно излезе во ноќен живот. Таа објави фотка, на која напиша „не памтам кога последен пат сум се сликала за ноќен живот“. Освен комплиментите што ги доби дека изгледа супер, некои од нејзините  фанови се фатија за друштвото во позадина што си … Continue reading (Фото) По паузата заради карантинот ѝ Лила во ноќен живот

Текстот (Фото) По паузата заради карантинот ѝ Лила во ноќен живот е превземен од Reporter.mk.