(Фото) Популарните „Хјурикејн“ снимија поп верзија на „Чаје Шукарије“ од Есма

Безвременскиот хит од Есма Реџепова, „Чаје Шукарије“ си доби нова преработка во поп призвук,  од моментално најпопуларната женска поп група во регионот, Хјурикејн. Слушнете како звучи песната во изведба на Хјурикејн.

Текстот (Фото) Популарните „Хјурикејн“ снимија поп верзија на „Чаје Шукарије“ од Есма е превземен од Reporter.mk.