(Фото) Префинета убавина: Сестрата на Ирена го украде вниманието

ТВ-водителката Ирена Спировска слободното време го минува во со семејството. Ретко кој знае дека таа има помала сестра, Јелена, која живее во Србија. Откако водителката објави неколку фотографии многумина коментираа дека и двете сестри личат едно со друга и дека се подеднакво убави. „Префинета убавина. Сестрата на Ирена го украде вниманието“, коментираат на социјланите мрежи.

 

Текстот (Фото) Префинета убавина: Сестрата на Ирена го украде вниманието е превземен од Reporter.mk.