(Фото) Раста две години по разводот од Ана Николиќ не ја вади бурмата

Српскиот рапер Стефан Ѓуриќ Раста, обави слика со ќерката Тара, прва откако излезе од затворот во Белград каде што беше четири месеци. Но, она што го привлече вниманието е бурмата што раперот ја носи, иако пред скоро две години се разведе од пејачката Ана Николиќ. Ова поттикна коментари дека тие се можеби повторно заедно. Претходно, … Continue reading (Фото) Раста две години по разводот од Ана Николиќ не ја вади бурмата

Текстот (Фото) Раста две години по разводот од Ана Николиќ не ја вади бурмата е превземен од Reporter.mk.