(Фото) Рита Ора има секси мајка

Светската музичка ѕвезда Рита Ора, заедно со родителите и момчето беше на одмор во Монако. Од таму таа сподели неколку фотографии со нејзината мајка, а светските медиуми ја пренесоа веста, пишувајќи дека двете повеќе наликуваат на другарки отколку на мајка и ќекра.