(Фото) Руска танчерка е новата девојка на Милош Биковиќ

Српскиот актер Милош Биковиќ е во љубовна врска со руска танчерка Арина Волошина, пишува магазинот „Стори“. Тие се видени на вечера во Москва. Милош е во Русија повеќе од две недели, бидејќи е дел од жирито на Меѓународниот филмски фестивал во Москва, а според руските медиуми, Арина неколку пати му правела друштво. Арина е шампионка во … Continue reading (Фото) Руска танчерка е новата девојка на Милош Биковиќ

Текстот (Фото) Руска танчерка е новата девојка на Милош Биковиќ е превземен од Reporter.mk.