(Фото) Саша Ковачевиќ купи кола од 150.000 евра

Саша Ковачевиќ има нова кола, Порше панамера, која ја платил 150 илјади евра, пишуваат српските медиуми. Тие го сликале печајот со новата кола пред неговиот ресторан во Белград. Колата на Ковачевиќ има кожени седишта. Вратите однатре и седиштата, се тапацирани во црвена кожа, а прозорците на колата се полу-затемнети. Саша не крие дека сака убави … Continue reading (Фото) Саша Ковачевиќ купи кола од 150.000 евра

Текстот (Фото) Саша Ковачевиќ купи кола од 150.000 евра е превземен од Reporter.mk.