(Фото) Се ожени синот на Бекам и го зеде презимето на сопругата

Најстариот син на познатиот фудбалер Дејвид Бекам, Бруклин, се ожени со Никол Пелц, ќерка од семејство на актерка и американски милијардер. Бруклин го зема како средно име презимето на неговата сопруга и веднаш објасни зошто го сторил тоа. Според него, тоа е уште еден начин да ја покаже својата посветност на сопругата. „Ова е голем знак … Continue reading (Фото) Се ожени синот на Бекам и го зеде презимето на сопругата

Текстот (Фото) Се ожени синот на Бекам и го зеде презимето на сопругата е превземен од Reporter.mk.