(Фото) Шерон Стоун во лифт со мистериозен маж, глумицата заведува и на 64 години

Шерон не престанува да го привлекува вниманието на фановите и секое нејзино излегување не поминува незабележано, пишуваат медиумите. Овој пат папараците ја снимија во друштво на мистериозен маж во ресторан во Беверли Хилс. Тие ги фатија заедно прегрнати и во лифт. Многу фанови ја прашаа кој е мистериозниот маж кој и правеше друштво. Шерон за оваа … Continue reading (Фото) Шерон Стоун во лифт со мистериозен маж, глумицата заведува и на 64 години

Текстот (Фото) Шерон Стоун во лифт со мистериозен маж, глумицата заведува и на 64 години е превземен од Reporter.mk.