(Фото) Шерон Стоун заедува и на 62 години

Глумицата Шерон Стоун покажа дека знае да биде секси и на 62. години и дека за неа годините се само бројка и ништо повеќе. Поминаа 28. години откако ги прекрсти нозете во еротскиот трилер „Ниски страсти“, за што ја понесе и титулата за една од најголемите заводнички. Таа вели дека нема намера лесно да се … Continue reading (Фото) Шерон Стоун заедува и на 62 години

Текстот (Фото) Шерон Стоун заедува и на 62 години е превземен од Reporter.mk.