(Фото) Сите коли на тајниот агент 007

Најпознатата филмска приказна, серијалот за агентот 007 беше познат и по тоа што во неговите филмови се појавуваа различни автомобили. Aston Martin направи најмалку половина од автомобилите на Бонд,  но тој возеше и некои други модели. На 90 годиишна возраст почина славниот шкотски актер Шон Конери. Тој се прослави по улогата на Џејмс Бонд ,а … Continue reading (Фото) Сите коли на тајниот агент 007

Текстот (Фото) Сите коли на тајниот агент 007 е превземен од Reporter.mk.