(Фото) Скриени страсти на Ирена Спировска: Адреналинот е над Галичица

Водителката Ирена Спировска леташе со параглајдер над Галичица. Таа објави фотка како лета над езерото и собра  позитивни коментари како „браво за храброста“. Не е тајна дека Ирена е зависна од адреналин, а една од нејзините најголеми страсти е планинарењето. Таа често  искачува планински врвови. Лани се искачи на Мусала, највисокиот врв на Балканот, кој … Continue reading (Фото) Скриени страсти на Ирена Спировска: Адреналинот е над Галичица

Текстот (Фото) Скриени страсти на Ирена Спировска: Адреналинот е над Галичица е превземен од Reporter.mk.