(Фото) Скриени страсти на Ирена Спировска

Познатата водителка Ирена Спировска, со параглајдер леташе над Скопје. Таа објави нови фотографии на својот Инстаграм профил и уште еднаш потврди дека е зависник од адреналин.

Не е тајна дека таа има страст кон планинарењето и преку цела година, таа постојано е на планинските врвови, не само во Македонија, туку и надвор од земјава.

Неодамна таа привлече внимание и со начинот на кој реши да го помине летувањето. Водителката е една од ретките јавни личсти кај нас која на море отиде за да кампува во шатор, споделувајќи дека тоа било неповторливо искуство.

Текстот (Фото) Скриени страсти на Ирена Спировска е превземен од Reporter.mk.