(Фото) Скубе го изненади синот на Тајланд

Словенечкиот интернационалец Сташ Скубе, кој беше еден од најзначајните играчи на Вардар во сезоната што полека изминува, замина на Тајланд. Тој таму е со семејството на одмор, од каде сподели неколку фотографии. Вели дека дружбата со животните таму било најголемото изненадување за неговиот син.  Според последните информации, Скубе и следната сезона останува во Вардар.

Текстот (Фото) Скубе го изненади синот на Тајланд е превземен од Reporter.mk.