(Фото) Тангата на Палашоска го возбуди Благоја Грујовски

Фолк-пејачката Џесика Палашоска е на летување во Анталија, Турција, од каде сподели фотографија во едноделен костим за капење во полутанга варијанта. Меѓу бројните комплименти и коментари што ги доби фолк-пејачката, во очи падна оној на нејзиниот колега Благоја Грујовски. По ова тргнаа и шегите на социјалните мрежи, па некои од обожавателите велат дека и Благоја паднал на шармот на  Палашоска.

Текстот (Фото) Тангата на Палашоска го возбуди Благоја Грујовски е превземен од Reporter.mk.