(Фото) Тарик Филиповиќ ужива во луксузната вила на Истра

Тарик Филиповиќ  летото го минува на Пореч, на Истра, каде што купи куќа. Тарик е тука со сопругата Лејла, нивниот син Арман и нејзиниот син …

(Фото) Тарик Филиповиќ ужива во луксузната вила на Истра Прочитај повеќе »

Текстот (Фото) Тарик Филиповиќ ужива во луксузната вила на Истра е превземен од Reporter.mk.