(Фото) Те сакам, супер-жено моја, ѝ рече Игор на Илина која го искачи еден од најтешките врвови во Јужна Америка

Пред неколку часа, Илина се искачи на врвот Ариста Санта Барбара, кој е на  5790 метри. Ова е еден од највисоките и најтешките за освојување во Јужна Америка, а веста ја сподели нејзиниот дечко Игор Џамбазов. „Те сакам, супер-жено моја“, и напиша Игор на Илина.   View this post on Instagram   A post shared … Continue reading (Фото) Те сакам, супер-жено моја, ѝ рече Игор на Илина која го искачи еден од најтешките врвови во Јужна Америка

Текстот (Фото) Те сакам, супер-жено моја, ѝ рече Игор на Илина која го искачи еден од најтешките врвови во Јужна Америка е превземен од Reporter.mk.