(Фото) Весна направи јапонски веѓи

Актреката Весна Петрушевска има јапонски веѓи, тренд кој изминативе години се почесто е актиуелен кај нас. Исцртувањето на веги и го направи Дадар, кој  освен шминкањето се занимава и со изцртување на веѓите.  Тој објави и слика од Весна и напиша „Жена со преубави очи а сега и со убави веѓи“.

Текстот (Фото) Весна направи јапонски веѓи е превземен од Reporter.mk.