(Фото) Весна Змијанац со бајпас пееше во Бугарија, пејачката ослабена по операцијата

Пет месеци по операцијата откако и вградија бајпас, Весна Змијанац за првпат имаше свој настап. Таа пееше во Бугарија, иако расположена, сепак не беше тешко …

(Фото) Весна Змијанац со бајпас пееше во Бугарија, пејачката ослабена по операцијата Прочитај повеќе »

Текстот (Фото) Весна Змијанац со бајпас пееше во Бугарија, пејачката ослабена по операцијата е превземен од Reporter.mk.