(Фото) Виктор Живојиновиќ доби БМВ за подарок од Лепа Брена

Виктор Живојиновиќ, синот на пејачката Лепа Брена, доби за подарок MMW F90 вреден 150.000 евра. Пејачката го почестила синот со автомобил, кој само тој ќе го вози низ земјата. „Автомобилот што Брена го купи за Виктор е произведен во 2020 година и ги има само стотина во целиот свет. Еден беше увезен во нашата земја … Continue reading (Фото) Виктор Живојиновиќ доби БМВ за подарок од Лепа Брена

Текстот (Фото) Виктор Живојиновиќ доби БМВ за подарок од Лепа Брена е превземен од Reporter.mk.