(Фото) Вил Смит пушти пивски стомак: „Никогаш не сум бил во полоша форма“

Холивудскиот актер Вил Смит, кој е познат по акционите филмови и одличниот изглед, овој пат ги изненади сите со неговиот пивски стомак. Актерот позираше гол во природа и вели дека никогаш не изгледал полошо. „Ќе бидам искрен, јас сум во најлошата форма во животот“, напишал Вил Смит. Актерот беше актуелен во изминатиот период со неговите … Continue reading (Фото) Вил Смит пушти пивски стомак: „Никогаш не сум бил во полоша форма“

Текстот (Фото) Вил Смит пушти пивски стомак: „Никогаш не сум бил во полоша форма“ е превземен од Reporter.mk.