(Фото) Задникот на Мијалков со потписот на Долче и Габана

Поранешниот шеф на УБК , Сашо Мијалков, се појави на судењето за предметот Таргет -тврдина. И овој пет облече бела кошула, каква што најчесто носи кога се појавува на судењата.

Сепак , црните патолони со потписот на Долче и Габана, беше она за што се фатија прсутните во судот, па  кога го приметија  коментираа “Ајде де, па Мијалков секогаш е скоцкан тип-топ, сосе  Долче и Габана на газ, пак е со стил“.

Текстот (Фото) Задникот на Мијалков со потписот на Долче и Габана е превземен од Reporter.mk.