Француска актерка го обвини славниот режисер Беноа Жако за силување

Француската актерка Џидит Годреш го обвини филмскиот режисер Беноа Жако дека ја силувал кога имала 14 години во 1986 година и подоцна во 90-тите. Француското …

Француска актерка го обвини славниот режисер Беноа Жако за силување Прочитај повеќе »

Текстот Француска актерка го обвини славниот режисер Беноа Жако за силување е превземен од Reporter.mk.