Француски актер Матје Касовиц тешко повреден во сообраќајна несреќа

Познатиот француски актер, режисер и сценарист Матје Касовиц (56) е тешко повреден во сообраќајна несреќа со мотор, во поширокото подрачје на Париз, пишуваат француските медиуми. …

Француски актер Матје Касовиц тешко повреден во сообраќајна несреќа Прочитај повеќе »

Текстот Француски актер Матје Касовиц тешко повреден во сообраќајна несреќа е превземен од Reporter.mk.