„Фустани со џебови“ на македонски дизајнери дел од мисијата на Халкбанк за поддршка на финансиска слобода и рамноправност на жените

Македонските дизајнери Јована Филиповиќ, Mарјан Бебекоски, Ирина Тошева и Наталија Терзија и нивните уникатни креации годинава се дел од креативната кампања „Фустани со џебови“ на …

„Фустани со џебови“ на македонски дизајнери дел од мисијата на Халкбанк за поддршка на финансиска слобода и рамноправност на жените Прочитај повеќе »

Текстот „Фустани со џебови“ на македонски дизајнери дел од мисијата на Халкбанк за поддршка на финансиска слобода и рамноправност на жените е превземен од Reporter.mk.