(Галерија) Блага Петреска одржа лекција како е да се остане фолк дама: Модата на Златна бубамaра на популраноста

Ако не е Златна Бубабмара нема да има каде да облече фустани нашата естрада и да се качи на сцена. Па така синоќа беше вистинска …

(Галерија) Блага Петреска одржа лекција како е да се остане фолк дама: Модата на Златна бубамaра на популраноста Прочитај повеќе »

Текстот (Галерија) Блага Петреска одржа лекција како е да се остане фолк дама: Модата на Златна бубамaра на популраноста е превземен од Reporter.mk.