(Галерија) Џепмерите оваа сезона се моден шик

Време е да ги извадите омилените џемпери од плакарот за претстојанта сезона. Џемперите ќе ја разиграат и разубават секоја комбинација, а во нив секогаш ќе се чувствувате удобно и топло.

Покрај стандардните модели во неутрални бои, кои се апсолутен хит, оваа сезона во мода се  џемпери во впечатливи и јаки бои кои ќе ја разиграат секоја комбинација.

Како најпопуларни модели оваа сезона се издвојуваат волуменозните и широки џемпери со различен принт и во бои како портокалова, розова, сина и зелен,а кои иако впечатливи, одлични се за комбинирање со џинс.

Сезонава џемперите ќе се ноосат и со тесни здолништа со висока  половина, со широки килоти, со класични панталони и што уште не, а што се однесува до чевлите, со нив сè е соодветно.

Текстот (Галерија) Џепмерите оваа сезона се моден шик е превземен од Reporter.mk.