(Галерија) Ѕвезди кои го зголемија задникот

Липофилингот е едноставна козметичка процедура која во последно време ги заменува силиконските импланти, па ѕвездите на овој начин ги зголемат посакуваните делови од телото. Но, не секогаш крајниот резултат изгледадобро. Конкретно, ова освен Кик Кардашијан, упте неколку ѕвезди ги зголемиле задниците вбризгувајќи масти од други делови на сопственото тело:

Блек Чајна

Ники Минаж

Иги Азалеа