(Галерија) „Едно среќно смејство“, – сестрата на Лозано со ретро фотки за неговиот роденден

Влатко Лозаноски вчера го прослави својот 35-ти роденден. Македонскиот пејач доби многу честитки од најблиските, а неговата сестра Марија објави фотографија од детството и порака за да го одбележи овој ден.   “На фотографијава има среќни луѓе, среќно семејство. Еден обичен пикник покрај река на почетокот од деведесетите. Има на неа обични брат и сестра … Continue reading (Галерија) „Едно среќно смејство“, – сестрата на Лозано со ретро фотки за неговиот роденден

Текстот (Галерија) „Едно среќно смејство“, – сестрата на Лозано со ретро фотки за неговиот роденден е превземен од Reporter.mk.