(Галерија) Глумецот Атанас на зимување на Маврово и првпат фотографии од целото семејство

Глумецот Атанас Атанасовски е на зимување на Маврово со семејството, сопругата Александра, синот Павле и ќерката Една. Тие се забавуваат на планина и секој ден објавуваат фотки на Инстаграм. Ова се едни од првите фотографии од целото семејство, бидејќи и Атанас и Александра ретко споделуваат слики со децата. „Белче наби километража. Само еден ден те … Continue reading (Галерија) Глумецот Атанас на зимување на Маврово и првпат фотографии од целото семејство

Текстот (Галерија) Глумецот Атанас на зимување на Маврово и првпат фотографии од целото семејство е превземен од Reporter.mk.