(Галерија) Голи во секс сцени: Македонските актерки кои се соблекоа на филм

Разголувањето на филм одамна не е табу кај нас. Ниту пак во театарот, каде голотијата е дел од актерската игра. Но, кога на времето Синоличка Трпкова се разголи во 1988 година за улогата Азра во филмот „Дом за бесење“ од Емир Костурица, не помина баш така неазбележано, и до толку прифатено, ако во тоа време во … Continue reading (Галерија) Голи во секс сцени: Македонските актерки кои се соблекоа на филм

Текстот (Галерија) Голи во секс сцени: Македонските актерки кои се соблекоа на филм е превземен од Reporter.mk.