(Галерија) „Гучи“ ја престави летната сезона

Модниот бренд „Гучи“ ја престави својата нова модна колекција за сезона пролет -лето 2019. Коментраите за новата колекција беа поделени, едни го поздравија овој моден потег,  други пак разочарани. Погледнете ги фотографиите:

Текстот (Галерија) „Гучи“ ја престави летната сезона е превземен од Reporter.mk.