(Галерија) Манекенкот Александар Златановски се соблече гол во еротска фотосесија

Македонскиот модел Александар Златановски се сликаше гол за новата фотосесија. Фотките правени по теркот на светските модели, вели дека ги сликал најмногу за себе. Во разговор за „Репортер“, Александар ни откри дека одамна сакал да направи еротска фотосесија. „Среќен сум што конечно успеав да ја реализирам идејата. Сакав да направам голи слики што ќе бидат … Continue reading (Галерија) Манекенкот Александар Златановски се соблече гол во еротска фотосесија

Текстот (Галерија) Манекенкот Александар Златановски се соблече гол во еротска фотосесија е превземен од Reporter.mk.