(Галерија) Меланија Трамп пред пластичните операции

На интернет деновиве се појавија црно-бели слики од првата дама на Америка, Меланија Трамп. Фотографиите се направени на почетокот на нејзината модна кариера, кога имала 16 години, а некои малку подоцна, на почетокот на нејзините 20-ти години, пред пластичните операции. Коментарите се дека Меланија воопшто не личи на себе и дека никој на нив не може да ја препознае сопругата на американскиот претседател. Таа ја почнала манекенската кариера на 16 години, а првиот професионален договор го потпишала на 18 години во Милано. Кратко време се занимавала со дизајн на облека и накит. Потоа, Меланија се преселила во Америка, каде што се запознала со Трамп. Ја прекинала модната кариера кога го родила синот Барон Трамп.

 

Текстот (Галерија) Меланија Трамп пред пластичните операции е превземен од Reporter.mk.