(Галерија) Музика и чизкејк на планина: мала забава за роденденот на Илина

Алпинистката Илина Арсова денес слави роденден. Скромна забава за 38. роденден на планинарката, на која прв ѝ честита Игор Џамбазов. Со торта чизкејк и супер друштво, на роденденот на Илина се и поп-пејачката Тамара со сопругот Мачка и нивните деца – ќерката Хана и синот Дарин. Забавата не е во Дојран, каде што веќе подолго време … Continue reading (Галерија) Музика и чизкејк на планина: мала забава за роденденот на Илина

Текстот (Галерија) Музика и чизкејк на планина: мала забава за роденденот на Илина е превземен од Reporter.mk.