(Галерија) Најдолги бракови во Холивуд

Долгите бракови во Холивуд се ретки, но некои двојки се заедно повеќе и од 30 години. Меѓу оние кои се долги години во брак се и Том Хенк, Хју Џекман, Мерил Стрип. Ова се некои од најдолгите бракови во Холивуд.

Том Хенкс и Рита Вилсон – 29 години брак

Мерил Стрип и Дон Гумер – 39 години брак

Џон Траволта и Кели Престон – 26 години брак

Сара Џесика Паркер и Метју Бродерик – 20 години брак

Мишел Фајфер и Дејвид Е. Кели – 24 години брак

Вил Смит и Џејда Пинкет Смит – 20 години брак

Фелисити Хофман и Вилијам Х. Мејси – 20 години брак

Хју Џекман и Дебора ли Фурнис – 21 година брак

Голди Хоун и Курт Расел – 34 години врска

Мајкл Џеј Фокс и Трејси Полан – 29 години брак

Текстот (Галерија) Најдолги бракови во Холивуд е превземен од Reporter.mk.