(Галерија) Накова дочека да ги покаже тангите на Халкидики

Поранешната менкенка Александра Накова веќе неколку дена ужива на плажите и во луксузните хотели во Грција, од каде постојано споделува фотографии на социјалните мрежи. Таа …

(Галерија) Накова дочека да ги покаже тангите на Халкидики Прочитај повеќе »

Текстот (Галерија) Накова дочека да ги покаже тангите на Халкидики е превземен од Reporter.mk.