(Галерија) Роман Абрамовиќ на одмор во Дубровник, милијардерот повторно во Хрватска

Рускиот милијардер, Роман Абрамовиќ, ужива на одмор во Дубровник. Тој со неговата јахта уште во средината на јули Роман дошол во Хрватска. Тој со чамец пристигнал во старото градско пристаниште, по што бил на прошетка по Страдун. Коментарите на социјалните мрежи се дека луѓето воопшто и не го препознале милијардерот на улиците на градот, оти … Continue reading (Галерија) Роман Абрамовиќ на одмор во Дубровник, милијардерот повторно во Хрватска

Текстот (Галерија) Роман Абрамовиќ на одмор во Дубровник, милијардерот повторно во Хрватска е превземен од Reporter.mk.