(Галерија) Васил Гаварнлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

Македонскиот претставник на Евровизија Васил Гаварнлиев вечерва ужива во концертот на хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ.

Тој е во друштво на своја добра пријателка, па заедно ги пееја хитовите на далматинската ѕвезда.

Васил пред еден месец беше избран за македонскимевровизиски претставник. Денес беше објавенондека на евровизијс вомХоландијанќе ја пее песната “Ти”.

Текстот (Галерија) Васил Гаварнлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ е превземен од Reporter.mk.