(Гелерија) Велигден во домот на познатите

Голем број верници го дочекаа Христовото воскресение, но оваа година беше поинаку заради пандемијата. Па така неместо фотографии од пред храмовите, јавните личности споделуваа фотографии од Велигден во домот. Водители, пејачи, спортисти, актери,политичари објавија на социјалните мрежи како ги минале празниците, како ги бојадисале јајцата и како го украсиле домот за Велигден.   View this … Continue reading (Гелерија) Велигден во домот на познатите

Текстот (Гелерија) Велигден во домот на познатите е превземен од Reporter.mk.