Гледачите воодушевени од филмот со Лиам Нисон: „Еден од најдобрите филмови досега“

Гледачите се навикнати Лиам Нисон да го гледаат претежно во акциони филмови и трилери, но тој имаше неколку улоги кои се сосема различни. Покрај глумењето …

Гледачите воодушевени од филмот со Лиам Нисон: „Еден од најдобрите филмови досега“ Прочитај повеќе »

Текстот Гледачите воодушевени од филмот со Лиам Нисон: „Еден од најдобрите филмови досега“ е превземен од Reporter.mk.