Глумицата Весна Пеќанац живее во беда и се храни во народна кујна, а синот ја малтретирал со години

Популарната југословенска актерка Весна Пеќанац, која публиката најмногу ја памети по улогата на Јека од серијата „Ѓекна не е умрена, а кога ќе умре, не знаеме“, живее во беда и се храни во народна кујна. За нејзината тажна судбина јавноста дозна откако на Твитер се појавија слики на кои Весна е во народната кујна, ослабена … Continue reading Глумицата Весна Пеќанац живее во беда и се храни во народна кујна, а синот ја малтретирал со години

Текстот Глумицата Весна Пеќанац живее во беда и се храни во народна кујна, а синот ја малтретирал со години е превземен од Reporter.mk.