Гоца Тржан призна дека имала секс за една ноќ

Пејачкат Гоца Тржан јавно во емисијата „Магазин Ин“, призна дека имала секс за една ноќ. Таа објасни дека не гледала никаков проблем во тоа. „Жал ми е за некои жени, за кои заљубувањето служи како изговор за секс за една ноќ. Стопати имам слушнато колку страшно се заљубиле по таа една ноќ“, изјавила Гоца, која … Continue reading Гоца Тржан призна дека имала секс за една ноќ

Текстот Гоца Тржан призна дека имала секс за една ноќ е превземен од Reporter.mk.