Голем концерт на „Дајте музика“ на стадионот на АРМ, организаторите најавија дека ќе било спектакал

Популарната музичка група „Дајте музика“ на 27 мај ќе има концерт на отворено на Стадионот на АРМ, соопшти организацијата на Аволон Продукција. „Задоволство ни е ви соопштиме дека во организација на Авалон Продукција, проектот ,,Дајте музика”, за првпат ќе биде претставен во Македонија, со големо, спектакуларно мултимедијално шоу – концерт на отворено во Скопје, на стадионот … Continue reading Голем концерт на „Дајте музика“ на стадионот на АРМ, организаторите најавија дека ќе било спектакал

Текстот Голем концерт на „Дајте музика“ на стадионот на АРМ, организаторите најавија дека ќе било спектакал е превземен од Reporter.mk.