Хајди Клум: Лута сум на Софија Вергара поради Гризелда

Хајди Клум изјави за Entertainment Tonight дека е лута на колешката, судијката на America’s Got Talent, Софија Вергара, затоа што актерката не успеала да и …

Хајди Клум: Лута сум на Софија Вергара поради Гризелда Прочитај повеќе »

Текстот Хајди Клум: Лута сум на Софија Вергара поради Гризелда е превземен од Reporter.mk.