Хајди Клум: Мојот сопруг е најубав кога е гол

Хајди Клум се омажи по трет пат на почетокот на 2019 година, а дури четири години подоцна не ја крие колку е среќна со шеснаесет …

Хајди Клум: Мојот сопруг е најубав кога е гол Прочитај повеќе »

Текстот Хајди Клум: Мојот сопруг е најубав кога е гол е превземен од Reporter.mk.