Хакиран профилот на починатиот американски актер Метју Пери

Наводно, X ACCOUNT на починатиот американски актер Метју Пери е мета на хакери. Целта на хакерскиот напад се чини дека била фондацијата, која е основана …

Хакиран профилот на починатиот американски актер Метју Пери Прочитај повеќе »

Текстот Хакиран профилот на починатиот американски актер Метју Пери е превземен од Reporter.mk.