Хитовите на Френк Синатра во изведба на Џон Илија Апелгрен и Национален џез оркестар

14 февруари е датум кој се поврзува со убави нешта, денот на љубовта, денот на виното, а годинава овој датум ќе го одбележи и еден …

Хитовите на Френк Синатра во изведба на Џон Илија Апелгрен и Национален џез оркестар Прочитај повеќе »

Текстот Хитовите на Френк Синатра во изведба на Џон Илија Апелгрен и Национален џез оркестар е превземен од Reporter.mk.