Хју Грант првпат ќе глуми негативец во филмот „Зандани и змејови“

Холивудскиот актер Хју Грант ќе го глуми негативецот во филмската адаптација на видеоиграта Dungeons & Dragons. Грант ќе ја толкува главната улога во филмот, кој е заеднички продуциран и финансиран од eOne и Paramount. Во филмот ќе се појават и Софија Лилис, Мишел Родригез и Крис Пајн. Филмот ќе го режираат Џонатан Голдстајн и Џон … Continue reading Хју Грант првпат ќе глуми негативец во филмот „Зандани и змејови“

Текстот Хју Грант првпат ќе глуми негативец во филмот „Зандани и змејови“ е превземен од Reporter.mk.