Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени виновни за сексуално злоупотребување малолетничка

Глумицата Зара Фитијан од ТВ-серијата „Доктор Стрејнџ“ и нејзиниот сопруг Виктор Марк, се прогласени виновни за сексуална злоупотреба на 13-годишно девојче и може да завршат во затвор. Злоставуваната тинејџерка, која сега има 30 години, пред судот рече дека Фитијан ја принудувала на сексуална активност со нејзиниот сопруг и дека злоупотребата продолжила сè додека не наполнила … Continue reading Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени виновни за сексуално злоупотребување малолетничка

Текстот Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени виновни за сексуално злоупотребување малолетничка е превземен од Reporter.mk.